Adresa: Str RUSCHITA NR 41, SECTOR 2, Bucharest
Program: 08:00 - 18:00
Telefon: 0740 806 356 - Daniela Rogoz
Fiecare copil si parinte care trece pragul gradinitei noastre, devine oaspetele nostru de onoare si este tratat ca atare. Principiile in care credem si dupa care ne ghidam sunt respectul reciproc, cooperarea si echitatea.
Echipa Funny Clown are in vedere compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu principiile noastre si urmareste sa accepte in mijlocul ei copii si parinti care doresc sa contribuie pozitiv la viata comunitatii create prin motivatia lor si dorinta de a invata lucruri noi.

Pasi de urmat

Pentru a asigura bunul mers al procesului de vizionare si de inscriere, parintii se vor programa telefonic sau prin email pentru vizita in gradinita si pentru o discutie cu directorul unitatii.

Dupa discutia cu directorul, parintii vor primi pe mail documentele necesare inscrierii copilului (fisa de inscriere, contractul de parteneriat educational, fisa medicala);

Parintele are posibilitatea de a opta pentru o saptamana de proba in gradinita, pt a se asigura ca aceasta este exact gradinita pe care si-o doreste pentru copilul sau.

Inainte de intrarea in colectivitate, parintii impreuna cu copilul vor fi invitati la o discutie cu psihologul unitatii noastre in scopul cunoasterii copilului pentru a sprijini adaptarea acestuia la noul mediu si a crea o relatie armonioasa cu adultii din noul sau context de viata.

TAXE & PROGRAMĀ 

08:00 – 12:30 = 700 RON

08:00 – 13:00 = 1000 RON

08:00 – 18:00 = 1200 RONĀ