Adresa: Str RUSCHITA NR 41, SECTOR 2, Bucharest
Program: 08:00 - 18:00
Telefon: 0740 806 356 - Daniela Rogoz

Scrisoare catre parinti

…. pentru succesul parintilor si mai ales pentru succesul copiilor – este ceea ce va oferim la inceputul unei noi etape din viata copilului dumneavoastra.

Ne adresam dumneavoastra, parintilor, cu intentia sincera de a va ajuta intr-un moment dificil, al unei optiuni esentiale, cu implicatii majore si consecinte pe termen lung in viata copilul: ALEGEREA GRADINITEI.
Este o decizie grea, care cere timp, discutii interminabile cu familia sau cu parinti care au trecut prin experiente similare. Sunt atatea intrebari la care asteptati raspuns, sunt atatea sperante, atatea temeri, dar mai ales sunt atatea oferte……Astfel, incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra cu raspunsuri la intrebarile pe care le aveti.

Care dintre ele raspunde oare tuturor acestor framantari?
Am dori ca noi, FUNNY CLOWN KINDERGARTEN & AFTERSCHOOL sa fim aceia care sa va oferim raspunsurile cele mai corecte pentru asteptarile dumneavoastra.
FUNNY CLOWN a aparut ca un concept, creat de un colectiv inimos si dedicat de specialisti (educatori, profesori, psihologi) care are in centru COPILUL si nevoia lui de a fi descoperit de a fi accceptat, de a fi iubit.
Iti trebuie rabdare, talent, curiozitate si ….. multa dragoste. Si UNEORI NU E USOR.
Apoi, intr-o casa frumoasa, in Vatra Luminoasa, a aparut o gradinita unde, cu multa dragoste si daruire, am creat un mediu intim, familial, securizat, in care am dorit ca atat copiii, cat si parintii sa se simta foarte bine si, spunem noi, am reusit.
Este o gradinita mica, cu un numar redus de copii, si asta pentru ca vrem sa ramanem credinciosi conceptului initial – acela de a-l ajuta pe copil sa se cunoasca, sa se valorifice, sa stie ca este unic si foarte, foarte important.
Deci, inafara binelui fizic, al confortului, al hranei sanatoase, al transmiterii si evaluarii de cunostinte, dorim sa va oferim si altceva – acea SIGURANTA PENTRU SUCCES care sa-l insotesca pe copil cand va pasi pe un alt drum in viata.